Andijviestamppot met Varkensreepjes (hoofdgerecht, 4 personen (AH Thuis in de makkelijke keuken))

Benodigdheden:


Bereiden:

Aardappels in ca. 20 min. gaar koken. Intussen vlees met zout en peper bestrooien. In koekepan olie verhitten en vlees in ca. 4 min. rondom bruin bakken. Knoflook boven vlees uitpersen, tomatenpuree en 2 dl. water toevoegen en vlees onafgedekt ca. 15 min. stoven. Aardappels afgieten en fijnstampen met de melk. Rauwe andijvie en zure room erdoor mengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met varkensvlees en saus.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 30 min.
Per eenpersoonsportie:
560 kCal.
eiwit 30 gr.
vet 26 gr.
koolhydraten 53 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek