Chili con Carne ( hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Ui snipperen en paprika's en Spaanse peper in stukjes snijden. Olie verhitten en gehakt in +/- 8 minuten rul bakken. Knoflook erboven uitpersen. Ui, paprika en Spaanse peper toevoegen en +/- 3 minuten zachtjes meebakken. Chilipoeder, tijm en suiker toevoegen. Bouillon tablet erboven verkruimelen. Gezeefde tomaten en bonen met vocht door de gehakt scheppen. Alles aan de kook brengen en op zacht vuur +/- 20 minuten zachtjes laten sudderen. Chili op smaak brengen met zout, peper en tabasco. Serveren met broood of witte rijst.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 50 min.
Prijs p.p.: f4,50
Per eenpersoonsportie:
505 kCal.
eiwit 35 gr.
vet 21 gr.
koolhydraten 45 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek