Knolselderij-Cajun Schotel met Rookworst (hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Knolselderij in blokjes van +/- 2 cm snijden. Paprika in smalle reepjes snijden en ui in stukken. Tomaten ontvellen, in vieren snijden en zaadjes verwijderen. Rookworst in dikke plakken snijden. Boter verhitten en knolselderij, ui, paprika en cajun kruiden op laag vuur al omscheppend +/- 5 minuten bakken. Tomaat, rookworst en tomaten puree toevoegen en geheel afgedekt nog 5 minuten laten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Knolselderij mengsel in ovenschaal doen. Oven voorverwarmen op 200 C (gasstand 4). Rosti over knolselderij verdelen. In kom ei met melk en zout loskloppen. Kaas erdoor roeren en over rosti verdelen. In 40 a 45 minuten goudbruin laten worden in de oven.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 90 min.
Prijs p.p.: f3,25
Per eenpersoonsportie:
600 kCal.
eiwit 26 gr.
vet 37 gr.
koolhydraten 40 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek