Lamscurry met amandelen (hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Snipper de ui fijn en snijd het vlees in blokjes. Verhit de olie en fruit de ui +/- 2 min. zachtjes. Bak het vlees +/- 3 min. mee. Roer ondertussen de bloem door de biogarde roer. Voeg de kormasaus en de biogarde roer aan het vlees toe en roer goed. Laat het vlees afgedekt in +/- 15 min. zachtjes gaar sudderen. Rooster ondertussen in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin. Knip de koriander fijn en roer de helft van het amandelschaafsel en de koriander door de curry. Strooi de rest van het schaafsel erover. Serveren met basmatirijst en komkommersla.

Ook lekker met kipfilet.
Je kunt ipv biogarde roer ook volle yoghurt gebruiken.
De saus wordt zachter door 1 bekertje zure room ipv biogarde roer toe te voegen.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 25 min.
Prijs p.p.: f3,75
Per eenpersoonsportie:
460 kCal.
eiwit 28 gr.
vet 34 gr.
koolhydraten 10 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek