Varkensvleesschotel met kerrie-kaassaus ( hoofdgerecht, 2 personen (?))

Benodigdheden:


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 C. Snipper de ui en snijd de abrikozen in stukjes. Snijd het vlees in stukjes van +/- 1 1/2 cm. en bestrooi het vlees met kerrie. Verhit de boter en bak het vlees rondom bruin en bak de ui en abrikozen +/- 3 min. mee. Voeg naar smaak zout en peper toe. Roer de bloem erdoor. Voeg beetje bij beetje de bouillon en de slagroom toe. Breng het geheel al roerende aan de kook. Doe alles in een ovenschaal en dek de schaal af met alufolie. Laat het gerecht in het midden van de oven +/- 30 min. gaar worden. Neem de schaal uit de oven en bestrooi het gerecht met kaas. Lekker met tagliatelle en brocoli.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 50 min.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek