Zuurkool Casselerrib uit de braadzak (hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 C. Meng de zuurkool met het karwijzaad en de tijm en doe het in de braadzak. Schenk de appelsap erover. Verdeel de aardappelschijfjes erover. Leg de casselerrib er dakpansgewijs bovenop. Bind de braadzak dicht en leg deze in de ovenschaal. Prik gaatjes aan de bovenkant van de zak. Laat de zuurkool schotel in de oven in +/- 45 min. gaar en bruin worden.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 1 uur
Prijs p.p.: f2,00
Per eenpersoonsportie:
295 kCal.
eiwit 23 gr.
vet 11 gr.
koolhydraten 27 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek