Cannelloni met spinazie (hoofdgerecht, 4 personen (Mierrrrrrrhna))

Benodigdheden:


Bereiden:

Vet een ovenschaal in. Snij de tomaten in stukken. Snij de kleine ui fijn en bak deze in wat olie op een laag vuur glazig. Voeg de tomaten, peterselie en basilicum toe en stoof alles op een laag vuur in ca. 30 min. gaar. Wrijf het tomaten mengsel boven een pan door een zeef tot puree.
Kook ondertussen de cannelloni volgens de aanwijzing. Snipper ondertussen de grote ui en snij de champignons in plakjes. Bak de gehakt rul, voeg de ui toe en fruit deze even mee. Voeg velvolgens de champignons toe en bak ze ook even mee. Voeg de cup a soup toe met water of melk. Roer er ook de paturain door. Druk zo veel mogelijk vocht uit de spinazie en de huttenkase. Roer de spinazie door de huttenkase en roer er 1 ei dooier door. Voeg het geheel aan het vlees mengsel toe en roer alles goed door elkaar. Laat de cannelloni afkoelen en vul de rolletjes met het spinazie-vlees mengsel en leg ze in de oven schaal. Strooi er wat parmezaanse kaas over. Snij de mozzarella kaas in dunne plakken en leg deze boven op de cannelloni. Schep de tomatensaus over de cannelloni.
Dek de schaal af met aluminiumfolie en stoof de cannelloni in ca. 15 minuten op 175 graden Celsius. Verwijder de folie , schakel de oven op 200 graden en gratineer de cannelloni in ca. 15 minuten goudbruin.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 40 min. + 30 min. in oven


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek