Coutrystyle spareribs with texmexbbqsaus (bbq, 4 personen (variatie waaier; 1001 receptideeen))
Breng het water met de azijn, de suiker, 3 eetlepels TexMexkruiden
en de spareribs aan de kook. Zet het vuur laag en kook de spareribs zachtjes
gaar (+/- 25 min.). Zo nu en dan omscheppen.
Laten afkoelen en in het vocht het liefst een nachtje laten staan.
Meng de mosterd met 2 eetlepels TexNexkruiden, 2 eetlepels barbecuesaus,
de jam, de Worcestersaus en de ketjap. Meng de rest van de barbecuesaus met de
rest van de TexMexkruiden.
Steek de barbecue aan of verwarm de grill voor. Dep de spareribs droog
en bestrijk ze met het mosterdsausje zodat ze er helemaal mee bedekt zijn.
Leg de spareribs op een grillrek en rooster ze op de barbeque of onder de
grill rondombruin (+/- 10 min.) Geregeld keren. Serveer de saus erbij.
Lekker met salade van groene sla, grapefruit en advocado. Pof middelgrote aardappels in zilverfolie (+/- 40 min.) tussen het gloeende houtskool en serveer ze met zure room en gerasptekaas.
Eet smakelijk ! ! !
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage