Driehoekjes met garnalen(voorgerecht, 8 stuks (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Laat bladerdeeg en garnalen ontdooien. Snijd de garnalen fijn. Verhit de olie en bak de garnalen al omscheppende +/- 1 minuut. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de kool toe en bak deze +/- 2 minuten mee. Op smaak brengen met gemberpoeder, koriander, zout en peper. Maizena erdoor roeren en garnalen mengsel af laten koelen. Halveer ondertussen het bladerdeeg in de breedte. Klop het eiwit los en bestrijk de plakjes bladerdeeg ermee. Aan een korte kant van elk plakje +/- 1 lepel van het garnalen mengsel leggen. Vouw het bladerdeeg tot een driehoekje. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
In frituurpan op 175 C, 4 Driehoekjes in +/- 4 minuten goudbruin bakken. Vergiet bedekken met keukenpapier en driehoekjes in vergiet laten uitlekken. Direct serveren.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 40 min.
Prijs p.s.:f0,80
Per stuk:
110 kCal.
eiwit 4 gr.
vet 7 gr.
koolhydraten 7 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek