Foliepakketjes met forel en venkel (hoofdgerecht, 2 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

snijd sjalotje in flinterdunne ringen, halveer de venkel en snijd deze in flinterdunne plakjes. Schil de sinaasappel dik. snijd boven een kom met een scherpmesje de partjes tussen de vliesjes los, hierbij het sap opvangen. Halveer de forel in de lengte. spreid 2 vellen alufolie van 30x30 cm. uit en vouw de randen omhoog. Verdeel de rozijnen, sjalot, venkel en sinaasappel over het midden van de folie. Verdeel er de kruiden, zout en peper over. Sprenkel het sap en de likeur erover en verdeel er de halft van de kruidenboter over. Leg daarop de forel en verdeel de rest van de kruidenboter erover. Vouw het pakketje dicht. Verwar de oven voor op 200 C. Laat de pakketjes in het midden van de oven in +/- 20-25 min. gaar worden. Serveren met gepofte aardappelen.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 50 min.
Prijs p.p.: f6,00
Per eenpersoonsportie:
215 kCal.
eiwit 14 gr.
vet 9 gr.
koolhydraten 14 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek