Fusilli met paprika-gorgonzolasaus (hoofdgerecht, 4 personen (AH Thuis in de makkelijke keuken))
Paprika's in stukjes snijden en uien en knoflook snipperen. In braadpan boter verhitten en paprika, ui en knoflook op laag vuur ca. 15 min. smoren. Intussen fusilli koken volgens de gebruiksaanwijzing. Gorgonzola verkruimelen. Met staafmixer paprikamengsel grof pureren. Gorgonzola toevoegen en mengsel door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Basilicum grof hakken en enkele blaadjes achterhouden voor garnereing. Fusilli mengen met gorgonzolasaus en basilicum. Garneren met blaadjes basilicum. Lekker met groene salade.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 30 min.
Per eenpersoonsportie:
545 kCal.
eiwit 20 gr.
vet 22 gr.
koolhydraten 79 gr.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage