Hutspot uit de romertopf (hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Romertopfschaal en deksel +/- 15 a 20 min. in bak met koud water zetten. snijd het vlees in blokjes. Neem de Romertopf uit het water endoe het vlees, patat en de groenten in de schaal. Pers de knoflook erboven uit en strooi er de bouillonpoeder en de tandoorikruiden over. Schep alles goed doorelkaar. Doe de deksel op de Romertopf en schuif hem in een koude oven. Verwarm de oven op 225 C gedurende 1 uur en 15 min. en laat alles gaar worden.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 2 uur
Prijs p.p.: f4,25
Per eenpersoonsportie:
355 kCal.
eiwit 35 gr.
vet 4 gr.
koolhydraten 46 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek