Oosterse Vis met Chinese kool (hoofdgerecht, 1 persoon (Doe meer met de magnetron))

Benodigdheden:


Bereiden:

Snijd de kabeljauwfilet in stukjes (+/- 2 cm). Roer de sambal, ketjap, gembersiroop en citroensap door elkaar in ee schaaltje. Schep de stukjes vis erdoor. Maak de Chinese kool schoon. Snijd de kool in smalle repen (+/- 1 cm). en meng het sesamzaad erdoor. Schep de stukjes kabeljauw filet met het sausje in het midden van een groot bord en leg de reepjes kool rondom de vis. Snijd de krielaardappeltjes zonodig doormidden en leg ze rondom de kool. Verdeel de boter in kleine klontjes over de kool. Laat het versbordje gaar worden: afgedekt in 4-6 minuten op 700 Watt. Laat het gerecht enkele minuten nagaren. Bestrooi de aardappelen en de kool eventueel met een beetje zout.

Eet smakelijk! ! !


Bereiden: ca. 15 min.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek