Kip-kerrie ovenschotel (hoofdgerecht, 4 personen (Manuela))
Bestrooi de kipfilet met zout en peper en bak ze in boter lichtbruin. Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes. voeg de ui toe en bak deze even mee. Strooi de kerriepoeder er over heen en voeg de paprika toe. Het geheel nog even zachtjes laten meebakken. Zorg dat het vrijgekomen vocht zo veel mogelijk verdampt. Doe het mengsel in een ingevette ovenschaal. Maak de aardappelpuree met kaas volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de puree op het kip-kerrie mengsel. Leg de schijven ananas erop. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven op (gas)stand 5 en laat ze in +/- 25 min. lichtbruin worden.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 50 min.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage