Lasagne van tiramisu en aardbeien (nagerecht, 2 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Van tevoren fillobladerdeeg volgens gebruiksaanwijzing in ca. 2 uur laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 graden Celsius of gasovenstand 4. Bakplaat invetten. In steelpan boter zachtjes smelten, maar niet bruin laten worden.
Fillobladerdeeg in 12 vierkanten van elk 6x6 cm snijden. Fillobladerdeeg op bakplaat leggen en dun bestrijken met gesmolten boter.
Fillobladerdeeg in midden van oven in ca. 10 min. goudbruin bakken. Plakjes uit de oven nemen en laten afkoelen. Tot gebruik in goed afsluitbare trommel bewaren. Intussen aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en halveren. Chocolade fijnraspen.
OP twee borden elk 1 plakjje deeg leggen en bestrijken met 1/2 eetl. tiramisu. Tiramisu bestrooien met geraspte chocolade en afdekken met deegplakje. Op zelfde manier nog 3 laagjes er bovenop leggen. Afdekken met laatste deegplakjes. Bestrooien met poedersuiker en rest van de chocolade. Aardbeien om lasagne leggen.

Eet smakelijk ! ! !

Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek

Bereiden: ca. 30 min.
Prijs p.p.: ca. f4,25
Per eenpersoonsportie:
410 kCal.
eiwit 5 gr.
vet 19 gr.
koolhydraten 55 gr.