Lentestampot met roerbakreepjes (hoofdgerecht, 4 personen (AH Thuis in de makkelijke keuken))

Benodigdheden:


Bereiden:

Aardappels in ca. 20 min. gaarkoken. Ui snipperen en laatste 10 min. met aardappels meekoken. Intussen in braadpan olie verhitten en vleesreepjes in ca. 10 min. gaarbakken. Tuinerwten verwarmen. Aardappels afgieten en met melk to puree stampen. Paar takjes waterkers achterhouden en rest van de waterkers en tuinerwten door puree scheppen en ca. 1 min. meewarmen. Stampot op smaak brangen met zout en peper. Stampot over 4 borden verdelen, roerbakreepjes erop scheppen en garneren met achtergehouden waterkers.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 30 min.
Per eenpersoonsportie:
470 kCal.
eiwit 31 gr.
vet 14 gr.
koolhydraten 68 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek