Macaroni met spinazie en kabeljauw (hoofdgerecht, 4 personen (?))

Benodigdheden:


Bereiden:

Besprenkel de vis met citroensap, zout en peper. Beboter een ovenschaal met 5 gr. boter. Leg de vis erin en verdeel de rest van de boter in klontjes over de vis. Schenk de wijn erbij. Dek de schaal af met alufolie. Laat de vis in het midden van de oven (200 C) in +/- 15 min. gaar worden. Kook ondertussen de macaroni gaar. Druk het vocht uit de spinazie en verwarm deze met 4 eetlepels slagroom. Voeg naar smaak zout, peper en nootmuskaat toe. Laat de macaroni goed uitlekken en schep de paste in een ovenschaal. Roer er 4 eetlepels slagroom door en verdeel de spinazie erover. Lag de vis op de spinazie. Schenk het stoofvocht van de vis in een steelpan en breng het aan de kook. Roer er de maizena en de rest van de slagroom door. Schenk de saus over de vis en de spinaxie en strooi er de geraspte kaas over. Zet de schotel onder een voorverwarmde grill en laat het gerecht in +/- 5 min. goudbruin kleuren. Garneer met citroen.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 45 min.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek