Mie met roergebakken vis (hoofdgerecht, 4 personen (AH Thuis in de makkelijke keuken))
Tilapiafilets in stullen snijden, mengen met 5 eetl. marinade en ca. 5 min. afgedekt laten staan. Mie bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. In wok 2 eetl. olie verhitten en groentemix ca. 4 min. roerbakken. Groente uit wok scheppen, in wok rest olie verhitten en vis ca. 4 min. bakken. Groente en garnalen door vis scheppen en geheel nog 1 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade.
Tip: Als je niet van garnalen houd of er alergisch voor bent kun je de garnalen door champignons. Veeg deze schoon, snijd ze in plakjes en roerbak ze samen met de groente mee.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 15 min.
Per eenpersoonsportie:
690 kCal.
eiwit 57 gr.
vet 16 gr.
koolhydraten 79 gr.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage