Nasi goreng rendang (hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Kook de rijst gaar. Breng in een pan de Rendang mix met 4 dl. water aan de kook. voeg de Quornstukjes toe en laat het afgedekt +/- 20 min. zachtjes sudderen. Maak de prei en de wortel heel klein. Verhit de olie, voeg de nasi goreng mix toe en laat deze smelten. Voeg de prei en de wortel toe en bak ze al omscheppend +/- 2 min. Voeg de rijst toe en bak deze al omscheppend mooi bruin en laat ze door en door heet worden. Schep de Nasi goreng op 4 borden. Schep de Quorn ernaast. Serveren met komkommer en atjar tjampoer.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 30 min.
Prijs p.p.: f4,25
Per eenpersoonsportie:
515 kCal.
eiwit 23 gr.
vet 21 gr.
koolhydrtaten 80 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek