Pastaschotel met 4 soorten kaas (hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande))
Kook farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Oven voor verwarmen op 200 C (stand 4) Uien en paprika in stukejes snijden. Courgette in blokjes snijden. In 25gr boter de uien fruiten (~2 minuten) en vervolgens paprika en courgette meebakken (~3 minuten) en majoraan erover strooien. Vervolgens verse roomkaas erdoor scheppen en al roerende laten smelten. Farfalle afgieten en door groente mengsel scheppen. Korstjes van de bieslook kaas en de gorgonzola snijden en beide in kleine stukjes snijden. Kaasblokjes door Farfalle scheppen. Ovenschaal invetten en farfalle er in doen. Geraspte kaas en paneermeel erover strooien en rest van de boter in klontjes erover verdelen. In circa 25 minuten goudbruin en door en door heet laten worden.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 65 min.
Prijs p.p.: ca. f4.25
Per eenpersoonsportie:
920 kCal.
eiwit 37 gr.
vet 47 gr.
koolhydraten 87 gr.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage