Devilled pork chops with apple sauce (bbq, 4 personen (variatie waaier; 1001 receptideeen))
Meng 7 eetlepels appelstroop met de mosterd, 2 1/2 eetlepel Cajunkruiden
en de slaolie. Bestrijk de schouderkarbonades met het appelstroopmengsel en
laat ze een uurtje trekken. Schil en halveer de appel. Verwijder het klokhuis
en snijd de appel in stukjes. Kook de appel met de citroenrasp, hetcitroensap,
3 eetlepels water, 1/2 eetlepel Cajunkruiden en de suiker tot moes. (+/- 10
min.) Laten afkoelen.
Steek de barbeque aan of verwarm de grill voor. Leg de karbonades opeen
grillrek en rooster ze op de barbeque of onder de grill aan beide kanten
bruin en gaar van binnen (+/- 20 min.) Geregeld keren. Serveer de saus erbij.
Lekker met rijstsalade, een salade van ananas en bleekselderij en gepofte maiskolven. (kook de maiskolven 10 min. en ruim kokend water. Laat ze uitlekken en rooster ze vervolgens op de grill in +/- 15 min. Ruim bestrijken met boter.
Eet smakelijk ! ! !
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage