Peppered Ribey-steak with brandy (bbq, 4 personen (variatie waaier; 1001 receptideeen))
Wrijf het vlees rondom in met de cognac en de olijfolie en bestrooi het
met de gekneusde peperbesjes. Meng de ingemaakte peperbesjes met de zureroom,
de tijm en een snufje zout.
Steek de barbeque aan of verwarm de grill voor.
Grilleer de steaks aan beide kanten bruin en rose van binnen (+/- 2 min.
aan elke kan, afhankelijk van de dikte van de steaks) Bestrooi het vlees
met wat zout. Serveer het suasje erbij.
Geef hierbij aardappelsalade met lente uitjes of een eenvoudige groene salade met stukjes tomaat en bijvoorbeeld een thousend Island dressing (niet al te dikke, lichtrose dressing van mayonaise en tomatenketchup).
Eet smakelijk ! ! !
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage