Roti kip met masala (hoofdgerecht, 4 personen (Multi culti koken; Het Nederlandse Zuivelbureau))
Hak de ui, de knoflook en de peper fijn. Bak in een braadpan de
ui, knoflook, peper en masala in de olie. Voeg de kippenbouten toe en
bak de kip rondom bruin. Voeg 1/2 dl. water toe. Laat de kip in ca. 45 min.
op een laag vuur bijna gaar worden. Haal het vel van de kippenbouten, snijd
het vlees van de botten en snijd het in stukjes.
Doe de kip met de tomatenpuree terug in de pan en roer het geheel goed door.
Laat het gerecht nog ca. 5 min. sudderen. Serveren met in de oven of
magnetron opgewarmde roti.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 60 min.
Per eenpersoonsportie:
367 kCal.
eiwit 27 gr.
vet 19 gr.
koolhydraten 23 gr.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage