Pittige rundvleescurry (hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande))
Snijd de paprika in stukjes van 2 cm., halveer de peultjes en de maiskolfjes en snijd het vlees in reepjes van +/- 2 cm. breed. Verhit de olie en fruit de curry pasta +/- 1 min. Voeg het vlees toe en bak dat al omscheppend +/- 1 min. mee. Voeg de groenten toe en bak deze al omscheppend +/- 1 min. mee. Meng de kokospoeder met 3 dl. lauwwarm water en roer het door het groente-vleesmengsel. Laat het gerecht afgedekt in +/- 10 min. zachtjes gaar sudderen. Serveren met pandanrijst.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 30 min.
Prijs p.p.: f4,75
Per eenpersoonsportie:
250 kCal.
eiwit 26 gr.
vet 13 gr.
koolhydraten 8 gr.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage