Shoarma rosti kaas schotel (hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande)

Benodigdheden:


Bereiden:

Boter verhitten en shoarma in +/- 5 minuten bruinbakken. Sperziebonen in stukken snijden en aan vlees toevoegen. Ondertussen kaas raspen. in kom rosti en kaas doorelkaar scheppen. Ovenschaal invetten en shoarma-sperzieboon mengsel over de bodem verdelen. Het rosti-kaas mensel erover strooien en goed aandrukken. Tot gebruik, schotel in de koelkast zetten. Oven voorverwarmen op 200 C of stand 4. In +/- 40 minuten schotel goudbruin laten worden.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden:

Prijs p.p: ca. f3,25
Per eenpersoonsportie:
eiwit 32 gr.
vet 50 gr.
koolhydraten 30 gr.

Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek