Snelle viscurry (hoofdgerecht, 4 personen (AH thuis in de makkelijke keuken))
In wok of braadpan olie verhitten en groente ca. 2 min. roerbakken. Kerriesaus en tuinerwten toevoegen en ca. 5 min. zachtjes koken. Ondertussen zalm laten uitlekken en eventuele velletjes en graatjes verwijderen. Zalm en garnalen door groentemix scheppen en door en door verwarmen. Serveren met stokbrood.
Tip: Als je niet van garnalen houd of er alergisch voor bent dan kun je ook i.p.v. garnalen champignons nemen. Veeg ze schoon, snijd ze in plakjes en roerbak ze mee met de groente.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 15 min.
Per eenpersoonsportie:
625 kCal.
eiwit 39 gr.
vet 27 gr.
koolhydraten 57 gr.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage