Spinazietaart (hoofdgerecht, 4 personen (AH Thuis in de makkelijke keuken))
Spinazie en deeg ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 graden Celsius
of gasovenstand 4. Taartvorm bekleden met deeg. Eieren loskloppen met
zout en peper. Gehakt rulbakken. Pittig op smaak brengen met zout en peper.
Gehakt, eieren en kaas door de spinazie roeren. Taartvorm vullen met
spinaziemengsel.
Taart in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar en goudbruin bakken.
Taart uit de oven nemen en in vieren snijden. Lekker met groene salade
met yoghurt dressing.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 15 min. + 40 min. in oven
Per eenpersoonsportie:
645 kCal.
eiwit 38 gr.
vet 43 gr.
koolhydraten 27 gr.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage