Surinaamse schotel met kouseband (hoofdgerecht, 2 personen (?))
snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de bonen in stukjes van 3-4 cm. snijd de tomaat in partjes. Snipper de ui en de knoflook. Snijd de aardappel in blokjes van +/- 3 cm. Bak het vlees bruin in de olie. Voeg de ui, knoflook, kouseband en aardappelen toe en roerbak alles 1-2 min. Voeg tomaat, verkruimelde bouillontablet en hele pepertje toe. Giet 1 dl. warm water erbij en laat alles met de deksel op de pan zachtjes gaar stoven in +/- 10 min. Verwijder het pepertje en voeg naar smaak zout en peper toe. Meng de gefruite uitjes met de geraspte kaas en geef dit er apart bij.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 20 min.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage