Varkensvlees in Szechuansaus (hoofdgerecht, 4 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Snijd de shii-takes in plakjes en de bosui in ringetjes. Verhit de olie en bak het vlees in +/- 3 min. bruin. Voeg de shii-takes en bosui toe en bak ze +/- 2 min. mee. Schep de Szechuansaus en sherry erdoor en laat het vlees afgedekt in +/- 5 min. zachtjes gaar sudderen. Serveren met eiermie en sperziebonen.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 15 min.
Prijs p.p.: f4,00
Per eenpersoonsportie:
260 kCal.
eiwit 24 gr.
vet 9 gr.
koolhydraten 22 gr


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek