Zalm met mierikswortelsaus (hoofdgerecht, 2 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Klop de room stijf. Schep er yogonaise, likeur, chilipoeder, mierikswortel en 1 lepel peperbessen voorzichtig door. Breng de saus op smaak met zout.
Verhit de kruidenboter en leg de zalmmoten erin. Laat deze met de deksel op de pan +/- 8 min. zachtjes smoren. Halverwege keren. Leg de zalmmoten op 2 borden en schep de saus ernaast of erover. Strooi er de rest van de peperbessen over. Garneren met dille. Serveren met krielaardappeltjes en brocoli.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 25 min.
Prijs p.p.: f8,50
Per eenpersoonsportie:
460 kCal.
eiwit 23 gr.
vet 39 gr.
koolhydraten 5 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek