Zalm met mierikswortelsaus (hoofdgerecht, 2 personen (AllerHande))
Klop de room stijf. Schep er yogonaise, likeur, chilipoeder, mierikswortel
en 1 lepel peperbessen voorzichtig door. Breng de saus op smaak met zout.
Verhit de kruidenboter en leg de zalmmoten erin. Laat deze met de deksel
op de pan +/- 8 min. zachtjes smoren. Halverwege keren.
Leg de zalmmoten op 2 borden en schep de saus ernaast of erover.
Strooi er de rest van de peperbessen over. Garneren met dille.
Serveren met krielaardappeltjes en brocoli.
Eet smakelijk ! ! !
Bereiden: ca. 25 min.
Prijs p.p.: f8,50
Per eenpersoonsportie:
460 kCal.
eiwit 23 gr.
vet 39 gr.
koolhydraten 5 gr.
Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage