Zalm piperigate (hoofdgerecht, 2 personen (AllerHande))

Benodigdheden:


Bereiden:

Kook piperigate volgens aanwijzingen op de verpakking. Doe het vocht van de zalm en de wijn in een pan en kook het mengsel tot de helft in. Neem het van het vuur en meng er de creme fraiche door. Snijd ondertussen de courgette in reepjes en de ui in stukjes. Bak de ui in wat boter glazig en voeg vervolgens de courgette toe en strooi er de marjoraan over en bak het geheel nog 3 minuten . Maak de zalm schoon en verdeel deze in stukjes. Meng zalm, wijnmengsel en courgette mengsel doorelkaar en zet het nog even op het vuur zodat de saus kan doorwarmen. Voeg de saus tenslotte aan de piperigate toe.

Eet smakelijk ! ! !


Bereiden: ca. 25 min.
Prijs p.p.: ca. f4,50
Per eenpersoonsportie:
765 kCal.
eiwit 26 gr.
vet 41 gr.
koolhydraten 64 gr.


Return to the hoofdgerechten index
Return to the recepy index
Return to my chez Mierrrrrnha page
Return to my homepage


Updated 17-maart-2004, Mirna van Hoek